miljögiraff

Vi på Miljögiraff är ett tvärdisciplinärt team bestående av erfarna experter inom livscykelanalys och livscykeldesign. Vi kan lotsa dig genom standarder, regler och praxis för att göra mätbarheten så ändamålsenlig som möjligt.

Vi erbjuder stöd för att utveckla miljöstrategisk kunskap och mätvärden för strategiska beslut och processhantering. Vi hjälper dig kvantifiera och förstå din miljöpåverkan samt att koppla miljöbedömning till produkt- och affärsutveckling. 

Miljögiraff grundades 2003 och erbjuder tjänster inom LCA och EPD, granskning och verifiering, utbildning, livscykeldesign, hållbara designstrategier samt underlag för kommunikation. Med metoden för livscykelanalys (LCA) kan vi modellera och analysera komplexa livscykler på ett systematiskt och transparent vis. Med våra metoder och verktyg kan vi mäta påverkan från ditt företag på organisationsnivå och på produktnivå. Tillsammans med kunder kan vi identifiera hotspots och förbättringsmöjligheter genom konstruktiva design- eller affärsstrategier.

KONTAKT

Annie Johansson
Livscykelanalytiker
annie@miljogiraff.se
Livscykelanalyser sedan 2003 | I planetens tjänst (miljogiraff.se)